Adverteren

Bij ButtonStation staan we garant voor kwalitatief en betrouwbaar nieuws in een bytesize formaat voor onze lezers. Om dit te realiseren stellen we onze kanalen open voor onze partners. Adverteren kan op heel diverse manieren en een samenwerking is dan ook op maat van beide partijen.

Als advertentiepartner geven we verschillende opties. Ons huidige aanbod bestaat uit basispakketten waarbij we verschillende editorials (specials, advertorial, …) uitwerken of publiceren voor de adverterende partner. In de toekomst mikken we op verdere uitbreiding van onze advertentiemogelijkheden, waaronder take-overs.

Doeltreffende targeting

Kom in contact met jouw doelgroep. Plaats gerichte content bij een doelpubliek dat interactie heeft met jouw product.

Ondersteuning

Zelf geen geslepen pen om de juiste advertorial te creëren? Op zoek naar een pakket op maat? We zijn er om samen tot een juiste oplossing te komen.

Boost je campagne

Zet advertentiebudget in op het boosten van een bericht. Als ervaren online marketeers delen we jouw communicatie op sociale media (Facebook, Instagram, Google) en doen gerichte targeting op de juiste doelgroep.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het uitwerken van onze advertentiemogelijkheden voor onze partners. Wil je al contact opnemen en samen de mogelijkheden bekijken? Aarzel dan niet om ons rechtstreeks te mailen via adverteren@buttonstation.be.

Je kan ook onderstaand contactformulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij jou terug:

  Onze waarden

  ButtonStation is een valabele, betrouwbare partner bij het maken van een doelgerichte advertentiecampagnes. We gaan geen vraag uit de weg. Transparant communiceren zit ons in de vingers waardoor je weet wat net wel of niet mogelijk is.

  Tijdens onze groei als nieuwsmedium bieden we een heel gerichte groep stakeholders aan met een passie voor gaming, hardware en entertainment. Met de dag neemt ons aantal volgers toe, dit vooral rechtstreeks op de website via organische zoekopdrachten én social media.

  Categorieën
  Nieuwsbrief

  Inloggen
  Laden...
  Aanmelden

  New membership are not allowed.

  Laden...