Assassin’s Creed Valhalla

Over Assassin’s Creed Valhalla

In Assassin’s Creed Valhalla word je een legendarische Viking die op zoek gaat naar glorie. Word Eivor, verken de duistere middeleeuwen van Engeland, overval je vijanden, breid je settlement uit en bouw je politieke macht op.

 • Voer epische Viking-rooftochten aan tegen Saksische troepen en forten.
 • Gebruik in beide handen krachtige wapens en ervaar de intuïtieve vechtstijl van de Vikings.
 • Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in Assassin’s Creed.
 • Geef de groei van je personage vorm met elke keuze die je maakt en baan je een weg naar de glorie.
 • Verken een open wereld in de duistere middeleeuwen, van de kust van Noorwegen tot de Engelse koninkrijken.
 • Creëer je eigen ervaring door het settlement van je clan uit te breiden.

Assassin’s Creed Valhalla bouwt voort op de fundamenten die gelegd zijn met Origins en Odyssey. De game brengt geen drastische ommezwaai, maar zet de stabiele koers van de reeks verder.

Uitbreidingen

Wrath of the Druids is de eerste uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla. Eivors nieuwe avontuur brengt jou naar het betoverende Ierland. Hier moet Eivor de mysteries van een oude druïdische sekte, de Kinderen van Danu, ontrafelen. Tijdens dit avontuur maak je kennis met Gallische mythen. Dit terwijl je spookachtige bossen en duizelingwekkende landschappen verkent om de Gallische koningen helpen Ierland te verenigen.

Het verhaal begint wanneer Eivor naar Ierland wordt geroepen door hun lang verloren neef Barid. Al snel volgt een oproep van de Hoge Koning van Ierland, Flann Sinna, om aan een gevaarlijke reis te beginnen. Samen moeten ze de oorlogvoerende facties van het land verenigen. Het intrigerende maar vooral verraderlijke Keltische Ierland is een volledig nieuwe regio om te verkennen. De kaart bestaat uit drie provincies en de stad Dublin. De uitbreiding bevat ook beroemde historische bezienswaardigheden zoals Giant’s Causeway, Tara Hill, Black Pig’s Dyke en Ben Bulben.

Dit mag je verwachten

Wrath of the Druids brengt nieuwe features en content naar Assassin’s Creed Valhalla:

 • Voltooi koninklijke eisen van de Gallische koningen om grondstoffen te verzamelen.
 • Verover de Ringforten van Ierland en vorm allianties om de handelsroutes te domineren. Zo bouw je Dublin op tot de rijkste handelsstad.
 • Handel in zeldzame grondstoffen en exotische beloningen met overzeese naties om van Dublin een bloeiende stad te maken.
 • Beheers een volledig nieuw wapen: de Sikkel, een snel, dodelijk wapen dat je kan dual-wielden.
 • Gebruik nieuwe vaardigheden zoals de Viking Saluut, Rookbom Pijlen, Ierse Jachthonden en de Sikkel Combo.
 • Vecht tegen nieuwe vijanden, waaronder de Kinderen van Danu, een mysterieuze sekte van Druïden; Drengrs, Ierse facties en nieuwe mythische wezens.
 • Ontdek nieuwe uitrustingen, wapens, meer aanpassingsopties voor Eivors schip, paard, raaf, tatoeages, haar en versieringen voor de nederzetting.

Voor het spelen van de uitbreiding moet je het originele verhaal niet voltooid hebben. Je kan ook met een laag powerlevel aan de DLC starten. Wrath of the Druids is toegankelijk zodra je Engeland bereikt. Deze uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Plaats een reactie

Inloggen
Laden...
Aanmelden
Laden...