Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Over Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

In Rainbow Six Extraction sluit je jou aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat de parasiet moet uitroeien. Samen met je squad van drie bevriende operators vecht je tegen mysterieuze buitenaardse wezens, beter bekend als de Archæans. Na het voltooien van elk doel sta je voor de moeilijke keuze: terugtrekken en beloningen innen of verder gaan om het op te nemen tegen taaiere vijanden. Als je succesvol bent, scoor je grotere beloningen. Wie het lootje laat, verliest echter al zijn vooruitgang.

In Extraction zitten 18 Rainbow Six-Operators, elk uitgerust met gespecialiseerde REACT-uitrusting, wapens, gadgets en vaardigheden. Het unieke karakter en de verschillende speelstijlen van elke Operator zorgen voor grenzeloze opties bij het aanpassen van een team. De 12 uniek ontworpen mappen uit de VS zorgen voor tal van uitdagingen. Het feit dat je vijand zich continu ontwikkelt en de moeilijkheidsgraad toeneemt, zorgt voor extra spanning en spelplezier.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction verschijnt op 16 september voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Bij die laatste heb je de keuze uit Luna, Stadia, de Epic Games Store, de Ubisoft Store en Ubisoft+.

Game Details
Game Poster
Poster
Plaats een reactie

Inloggen
Laden...
Aanmelden
Laden...