“Assassin’s Creed Mirage is de volgende in de reeks”

Een nieuw lek bevestigt eerdere geruchten over de volgende Assassin’s Creed. Volgens de YouTuber j0nathan gaat de nieuwe game Assassin’s Creed Mirage heten. Hij bevestigt dat Bagdad wel degelijk de locatie is en dat Basim de hoofdrol krijgt.

Eerdere rapporten van Bloomberg wezen in dezelfde richting. Van schaal zou het spel een stuk kleiner zijn aangezien het oorspronkelijk startte als een onderdeel van Assassin’s Creed Valhalla. Je speelt als een jongere versie van Basim, toen hij nog actief was als een dief en niet aangesloten zat bij de Hidden Ones. Eagle vision zou terug zijn, samen met een paar typische gameplayelementen uit de eerste delen van de reeks. Het dialoogkeuzes krijg je ook niet meer en het levelsysteem ligt ook in de prullenmand.

Nog interessant is het feit dat het spel zich focust op één stad. Om het pakket wel aanlokkelijk te maken, zou er ook een Season Pass zijn met daarin de remaster van de originele Assassin’s Creed en een uitbreiding met Constantinopel als locatie.

Officieel bevestigt Ubisoft nog niets van bovenstaande informatie. Op 10 september krijgen we wel een Ubisoft Forward met daarin meer nieuws over de toekomst van de reeks.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...