Komt Indiana Jones van Bethesda ook naar PS5?

Het lijkt erop dat het avontuur van Indiana Jones niet beperkt zal worden tot Xbox. MachineGames onthulde in 2021 het bestaan van de game. Buiten een algemene teaser werd er niet veel meer vrijgegeven over de game. Door de overname van Bethesda en dus ook de Wolfenstein-ontwikkelaar, wees alles in de richting van een exclusieve release op Xbox. Microsoft gaf eerder ook al aan dat Bethesda-games alleen komen naar consoles en pc’s die Xbox Game Pass ondersteunen. Nu lijkt hier toch verandering in te komen.

In een podcast van Xbox Two spreekt Jez Corden uit de biecht. De man is actief bij Windows Central en bewees eerder al dat hij goede interne bronnen heeft. Corden verklapt dat Indiana Jones simpelweg geen Xbox-exclusive is. Wel benadrukt hij dat de informatie van een hele tijd geleden is, dus dat het mogelijks gewijzigd is.

Persoonlijk lijkt de kans ons klein dat Xbox er geen exclusive van zou maken. De informatie waar op Jez zich baseert, kan immers nog van voor de overname van Bethesda zijn. Daarbovenop is Indiana Jones een ideale tegenhanger voor de Uncharted-reeks van Sony.

Hoe het ook zij, mogelijks komt de game naar PlayStation (indien er eerdere deals met Sony waren). Maar de kans is even groot, of zelfs groter, dat het een Xbox-exclusive is. Wanneer we meer details krijgen over de game, blijft ook een vraagteken.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...