Sony pakt uit met de DualSense Edge

Eentje die we niet echt zagen aankomen: een nieuwe DualSense-controller. Sony pakt uit met de DualSense Edge. Geen simpel extra kleurtje, maar een heuse redesign van de klassieke DualSense. De nieuwe controller is er voor de professionele gamers of zij die graag de besturing volledig naar hun hand zetten. Zo kan je de sticks wijzigen en zijn er ook knoppen aan de achterzijde van de controller.

Met de DualSense Edge kan je alle inputs zelf mappen op de controller. Je kan ook bepaalde knoppen simpelweg uitschakelen of aanpassen. Van de sticks is de gevoeligheid aanpasbaar. Ook de dead zones kan je bijstellen. Dat laatste is vooral handig bij first-person shooters en racegames.

Heb je de ideale besturingsinstellingen gevonden? Dan kan je ze opslaan op de controller en er tussen wisselen. Op die manier moet je het niet voor elke game telkens opnieuw aanpassen.

Voor de sticks zijn er drie opties: de standaardhoogte, een hoge en een lage dome. Pas aan naar jouw optimale hoogte en heers over de monsters en tegenspelers tijdens jouw gamesessies. Een blogpost duikt nog iets dieper in de aanpassingsmogelijkheden van de DualSense Edge.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...