Ubisoft onthult Assassin’s Creed Mirage met filmische trailer

  • ButtonStation
  • Hot
  • Ubisoft onthult Assassin’s Creed Mirage met filmische trailer

De Ubisoft Forward stond voor een groot deel in teken van Assassin’s Creed. De blikvanger was het volgende deel, Assassin’s Creed Mirage. De game was al grotendeels gelekt en werd vorige week ook officieel bevestigd. Nu weten we ook de eerste officiële details.

In Assassin’s Creed Mirage speel je als Basim, een sluwe kruimeldief in Bagdad. Ondanks zijn eenvoudige bestaan, kampt hij met nachtmerrie-achtige visioenen op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Sluit je aan bij een oude organisatie en leer een nieuwe geloofsovertuiging te begrijpen – één die het lot van Basim zal veranderen op manieren die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

Parkour naadloos door de stad en maak gebruik van alles wat de stad te bieden heeft, en schakel in het geheim je doelen uit met meer viscerale moorden dan ooit tevoren. Ontdek een verhaalgedreven actie-avontuurervaring die de transformatie volgt van een uitdagende jongeman in een verfijnde Master Assassin met een tegenstrijdig lot. Reis naar Alamut, het legendarische huis van de Assassins die de basis hebben gelegd voor de Creed in dit oprechte eerbetoon aan de game waarmee het allemaal begon.

De volgende game uit de Assassin’s Creed franchise is wereldwijd verkrijgbaar in 2023 voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...