A Gamey New Year! Een vooruitblik naar 2021

De winterstop is voorbij, we vliegen er weer aan honderd per uur in! Eerst en vooral wensen we jou een gezond 2021 toe, want daar gaat het vooral om: gezond zijn. Nu alles moet niet altijd rond die vervelende pandemie draaien. Wat 2021 vooral moet zijn is een jaar met meer vrijheid en een stevige lading onvergetelijke games. Graag blikken we met jou vooruit naar enkele pareltjes die 2021 ongetwijfeld onvergetelijk maken.

God of War Ragnarok

Nog maar bitter weinig over bekend, maar zonder twijfel een topper die mee zal dingen naar ‘Game of The Year 2021’. Het nieuwe avontuur van Kratos zal normaal in 2021 verschijnen, maar uitstel naar 2022 lijkt ons niet uitgesloten gezien de huidige pandemie.

Hogwarts Legacy

Voor veel Harry Potter-fans een natte droom die werkelijkheid wordt: Zweinstein, Zweinsveld en andere plaatsen uit het universum verkennen. De game speelt zich af in de jaren 1800 en staat nog voor dit jaar op de planning.

Resident Evil Village

De achtste titel uit Resident Evil zet het verhaal van Ethan en Mia Winters verder. Het is dus een direct vervolg op de vorige game. Als de ontwikkeling volgens plan verloopt, laat Capcom nog dit jaar alle gruwels en horror op ons los.

Battlefield

Battlefield-veteranen zitten al even op droog zaad. Battlefield 5 verscheen in 2018 en greep terug naar de Tweede Wereldoorlog. Nu de geschiedenislessen achter de kiezen zitten, hopen we op een nieuwe Battlefield in een hedendaagse setting. DICE is alleszins druk bezig met de ontwikkeling en wil een ‘echte next-gen ervaring’ neerzetten ‘met een ongeziene schaal’. De eerste details krijgen we nog deze lente.

Horizon Forbidden West

Guerrilla Games timmert druk aan het vervolg van Horizon Zero Dawn. Met Forbidden West zet Aloy haar reis verder naar het westen van de Verenigde Staten. Horizon Forbidden West is vanaf nul opgebouwd voor de PS5, maar zal ook op PS4 verschijnen.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Nog een PlayStation exclusive die ongetwijfeld hoge ogen gooit als het om innoverende games gaat. Ratchet & Clank: Rift Apart kon al heel wat verbazing uitlokken door de vloeiende en plotse overgangen tussen verschillende werelden. Hiermee demonstreert het spel de mogelijkheden van het ultrasnelle SSD-geheugen van de PS5. Het nieuwe avontuur van de lombax staat nog voor de eerste helft van 2021 gepland.

Halo Infinite

Het nieuwe hoofdstuk voor Master Chief werd na bakken kritiek doorgeschoven naar 2021. Microsoft belooft plechtig dat het deze exclusive verder oppoetst naar een ‘hogere standaard’. We zijn alvast benieuwd naar de comeback van Halo Infinite.

Deze zeven moet je volgens ons in de gaten houden voor 2021. Uiteraard zijn er nog een heel aantal andere games in de maak die ongetwijfeld van 2021 een onvergetelijk jaar zullen maken. Nog een paar noemenswaardige games:

  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • Hitman 3
  • Kena: Bridge of Spirits
  • The Medium
  • It Takes Two
  • Monster Hunter Rise
  • Gran Turismo 7
  • Far Cry 6

Denk jij nog aan andere titels? Laat het ons weten!

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...