Amazon lijst Nintendo Switch Pro op

Het lijkt erop dat de Mexicaanse tak van Amazon een foutje maakte. Op de webwinkel stond kortstondig de productpagina van de Nintendo Switch Pro. De plaatsing van de console wakkert de geruchten over Nintendo’s plannen alleszins aan.

Het was Twitter-gebruiker Alphabeat die het nieuwtje deelde als een antwoord op een tweet van Wario 64. Het toont een screenshot van een lege productpagina met als titel ‘New Nintendo Switch Pro’. Het product is alleszins kort na zijn verschijning offline gehaald bij Amazon Mexico. In het verleden lekte de Mexicaanse tak al enkele producten uit, waaronder Spyro Reignited Trilogy en Luigi’s Mansion 3.

Officieel heeft Nintendo nog niets aangekondigd. Volgens de meest recente geruchten komt de Pro-versie in september op de markt. De productie zou in juli starten. Volgens de insiders krijgt het nieuwe model een 7 inch OLED 720p scherm en de mogelijkheid om games in 4K op je televisie te spelen. Het wordt alleszins tijd dat Nintendo de console uit de doeken doet. De eerste geruchten dateren van 2018!

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...