Assassin’s Creed Valhalla verkoopt als zoete broodjes

Assassin’s Creed Valhalla is de bestverkopende Assassin’s Creed-videogame ooit na de eerste week. Daarnaast is het bestverkopende pc-game van Ubisoft ooit. Een grote verrassing is dat niet, wetende dat het spel al dubbel zoveel spelers heeft in vergelijking met Odyssey. Dit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube, en de jarenlange inspanning van het ontwikkelteam achter Assassin’s Creed Valhalla om te laten zien wat de next-gen consoles in huis hebben.

“We zijn zeer blij met de enthousiaste ontvangst van spelers en willen alle fans bedanken voor hun ongelooflijke steun. Het afmaken van deze game in een wereldwijde pandemie was een ongekende prestatie van onze teams en het is fantastisch om te zien dat spelers zo van de game genieten”, aldus Julien Laferrière, producer van Assassin’s Creed Valhalla. “De lancering is slechts het begin en we hebben grootse contentplannen voor Assassin’s Creed Valhalla, zodat spelers hun epische Vikingsaga nog lange tijd kunnen doorzetten.”

Spelers hebben in de releaseweek van Assassin’s Creed Valhalla niet stilgezeten. Samen hebben ze meer dan 4 miljoen kilometer afgelegd, hebben ze hun nederzettingen uitgebreid met meer dan 55 miljoen gebouwen en hebben ze meer dan 3,5 miljoen dobbelpotjes Orlog en meer dan 1,8 miljoen drankspelletjes gewonnen.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 vanaf de lancering van deze console op 19 november. 

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...