Avatar: Frontiers of Pandora zorgt voor knallende afsluiter Ubisoft Forward

  • ButtonStation
  • Nieuws
  • Avatar: Frontiers of Pandora zorgt voor knallende afsluiter Ubisoft Forward

Het spreekwoord ‘last but not least’ is hier wel op zijn plaats: als afsluiter van de Ubisoft Forward pakte de uitgever uit met Avatar: Frontiers of Pandora. Het spel wordt een first-person action-adventure game in het fantasierijke universum van James Cameron. Massive Entertainment, bekend van The Division, staat samen met Lightstorm Entertainment en Disney in voor de ontwikkeling van de game.

Het verhaal zal niet inhaken op die van de films. Het is een opzichzelfstaand avontuur waarbij je als de Na’vi de westelijke grens verkent. Dit gebied is ongezien terrein van Pandora en belooft heel wat nieuwigheden. Je exploreert een levendige en reactieve wereld die bewoond wordt door unieke wezens. De RDA-troepen vormen een bedreiging voor het gebied. Aan jou de opdracht om deze een halt toe te roepen.

De game staat gepland voor 2022 en is de eerste niet-crossgen titel van Ubisoft. Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt voor PS5, Xbox Series X/S en pc.

Reacties
  1. Dit zijn de verbeteringen van de Snowdrop Engine voor Avatar-game - ButtonStation

    […] uit met Avatar: Frontiers of Pandora. Voorlopig nog geen echte gameplay, maar wel een in-engine trailer die voor enkele wow-momentjes zorgde. De game draait dan ook op de Snowdrop Engine, dezelfde […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...