“Battlefield 2042 krijgt ‘Hub’ met oude klassieke maps”

Volgens een betrouwbare lekker krijgt Battlefield 2042 een modus met de naam Battlefield Hub. Hierin zouden herwerkte versies zitten van multiplayermaps uit de vorige games. Dat fans enthousiast zijn over de komst van de nieuwe Battlefield is duidelijk: EA moest het aantal servers opschalen door een toenemend aantal spelers in de afgelopen dagen. Dergelijke modus zal ongetwijfeld in de smaak vallen.

De Battlefield Hub zou klassiekers uit oudere titels terugbrengen. De bekende mappen draaien op de nieuwe engine van Battlefield 2042, maar van lay-out blijven ze ongewijzigd. Je krijgt dus een geremasterde versie met andere wapens en voertuigen van uit de vorige games. De lekker verduidelijkt dat het om de ‘ultieme sandbox ervaring’ gaat die plezier voorop zet. Zo kan je bijvoorbeeld met een tank uit Battlefield 1 het ook opnemen tegen een tank uit Battlefield 3.

Met die detailinformatie lijkt het aannemelijk dat de lekker het bij het rechte eind heeft. De omschrijving van een onaangekondigde modus op de website van Battlefield, sluit perfect aan bij het lek:

Het is een ode aan onze fans, een nieuwe manier om Battlefield te spelen komt eraan. Ontdek onverwachte gevechten en ervaar het brede Battlefield universum.

Website Battlefield

Voorlopig is er nog geen officiële informatie over de onaangekondigde modus. Het lijkt erop dat we deze details zullen krijgen tijdens de EA Play Live.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...