Bethesda en Microsoft houden een gedeelde persconferentie op E3

Bethesda zal niet langer een eigen persconferentie houden op E3. De uitgever sluit aan bij het evenement van Microsoft. Matt Booty, grote baas bij Xbox Game Studios, onthulde het detail tijdens een interview met het Franse magazine Le Figaro.

Voorheen hield Bethesda altijd een eigen individuele show op E3. Door de overname lijkt daar nu een einde aan te komen. Waarschijnlijk krijgen we een onthulling van Starfield. Onlangs lekte daar het detail over uit dat de game niet naar PS5 zou komen. Volgens The Wall Street Journal maakt het spel zonder twijfel een verschijning op de beurs, maar is het nog ver van af. Dat het spel nog in 2021 verschijnt, trekt het medium in twijfel.

Microsoft is trouwens niet de enige die een virtuele conferentie houdt. Ook Capcom, Nintendo, Take-Two, Ubisoft, Bandai Namco, Gearbox, SEGA, Square Enix en Xseed Games houden een eigen evenement op E3. Een paar dagen voor E3 is er ook nog de Summer Game Fest. Daar sluiten nog andere bekende partijen bij aan, zoals PlayStation, Steam, Activision en 2K Games.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...