Broodnodige update Battlefield 2042 brengt heel wat verbeteringen

Zoals beloofd brengt DICE nog een stevige update voor Battlefield 2042. De kleine patch zorgde al voor een vermindering van de irritante bloom bij het schieten. Ook de hovercrafts werden beter uitgebalanceerd. De nieuwe update is een stuk groter en bevat tal van aanpassingen die hoog op de wenslijst staan bij de fans.

De lijst is lijvig, daarom verwijzen we je ook door naar de officiële blog van Battlefield. Toch lichten we enkele belangrijke aanpassingen uit die deze update met zich meebrengt.

Battlefield 2042 krijgt vanaf nu wekelijkse missies. Elke week zijn er missies die je wat extra XP-punten geven van zodra je die voltooid. Voltooi je ze alledrie? Dan krijg je een unieke skin. Via het hoofdmenu kan je jouw vooruitgang opvolgen. Battlefield Portal heeft nieuwe lay-outs voor de populaire modus Rush op elke kaart. Er komen nog meer templates naar de vermakelijke modus. Zo zal er ook een Team Deathmatch Modus met alleen voertuigen komen.

Breakthrough heeft ook heel wat verbeteringen. Waaronder verbeterde timers bij het overnemen van een punt en een aangepast algoritme voor het spawnen van verdedigers. Er is ook een widget die je een beter overzicht geeft van de vooruitgang van de match.

De interface van de game is ook verbeterd. Wanneer je het loodje legt, krijg je nu binnen de 50 meter de spelers te zien die je kunnen reviven. Als een andere speler pingt dat hij je komt redden, krijg je daar ook een melding van. Wanneer je weinig kogels of leven hebt, krijg je spelers te zien die je hiermee kunnen helpen.

Er komt ook nog een derde patch dit jaar, waarschijnlijk volgende week. Deze zal niet zo lijvig zijn, maar wel enkele kleine aanpassingen brengen om de game nog beter te balanceren.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...