Bungie onthult in augustus toekomst van Destiny 2

Op 24 augustus houdt Bungie een persconferentie over de toekomst van Destiny 2. De ontwikkelaar heeft nog heel wat in petto voor de game. Om de fans warm te maken voor de nieuwigheden, wordt er nu al een gratis embleem en een resem kortingen aangeboden.

Om Bungie Day te vieren is er nu tot 50% korting op geselecteerde merchandise. Iedereen die tot 13 juli iets koopt in de Bungie Store, krijgt een exclusief Bungie Day 2021-embleem.

Destiny Grimoire Anthology Volume IV: The Royal Will biedt meer diepgang in het Destiny-universum. De toevoeging aan de Grimoire Anthology ontrafelt het ontstaan en de methodes van Mara Sov (de Queen van de Awoken) en Oryx (de Taking King).

Als bedankje naar de fans krijgt iedereen een Spicy Ramen-embleem. Op de blogpost van Bungie kan je lezen hoe je deze moet inwisselen. Daarnaast is er nog het Solstice of Heroes in-game evenement. Guardians dalen af naar de European Aerial Zone om eindbazen te verslaan. Hiermee spelen ze loot vrij en kunnen ze hun Solstice Armor upgraden.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...