Capcom pakt uit met Exoprimal

Capcom en Sony hebben hun nauwe samenwerking benadrukt tijdens de State of Play van 9 maart. De uitgever opende de show met een nagelnieuwe game: Exoprimal. In de game regent het dino’s die je rauw lusten. Het is eens wat anders dan regen, hagel of sneeuw.

Feit is zeker dat Exoprimal het best gespeeld wordt met vrienden. Heel wat aspecten wijzen in de richting van een co-op game waarin je de dino-invasie moet tegenhouden. Van wat we uit de trailer kunnen afleiden, zal je waarschijnlijk met vier in totaal samenspelen.

Het verhaal van Exoprimal is op zijn minst bijzonder te noemen. Het is 2043, voor een onverklaarbare reden zijn er vortices waaruit zwermen dinosauriërs vallen op de moderne wereld. Het is een ware clash tussen moedige Exovechters uit de nabije toekomst en woeste wezens uit een ver verleden. Die dino’s die zelf uitgestorven zijn, proberen nu hetzelfde te bekomen met de mensheid.

Het spel komt in 2023 naar PS4 en PS5. Over andere consoles of platformen werd er geen woord gerept. Op de PlayStation-blog staan nog meer details over de game.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...