Cities: Skylines II wordt de meest complete stadsbouw-sandbox ooit

  • ButtonStation
  • Hot
  • Cities: Skylines II wordt de meest complete stadsbouw-sandbox ooit

Je kan er niet omheen, Cities: Skylines was een succesnummertje voor Paradox Interactive. De ontwikkelaar is dan ook trots om het vervolg aan te kondigen, Cities: Skylines II. Met deze opvolger mikken ze op de titel van de meest realistische city-simulator. Laat je dorpje uitgroeien tot een bruisende metropool die je moet voorzien in verschillende noden en behoeften.

Leuk om te weten: dit vervolg komt alleen op de nieuwste consoles en pc. Hierdoor kan Paradox beroep doen op de extra rekenkracht van de nieuwste generatie. Concreet vertaalt dit zich naar een bruisende simulator met complexe transport- en economiesystemen, een schat aan constructie- en aanpassingsopties en geavanceerde modding-mogelijkheden. Het moet de meest complete stadsbouw-sandbox ooit gemaakt worden.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de game staat wel gepland voor 2023. Aanvullend krijgen we binnenkort (op 10 maart nog extra gameplay en onthullingen te zien over de game. Op die manier wil Paradox de achtste verjaardag van Cities: Skylines vieren.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...