Containment event start in Rainbow Six Siege

In Tom Clancy’s Rainbow Six Siege start vandaag het evenement Containment. Zoals de naam suggereert, is het PvP-evenement geïnspireerd door de nieuwe game Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Het tijdelijke evenement introduceert ‘Nest Destruction’, een herwerkte versie van de map Consulate.

Het event is een voorproefje van Extraction. Een team van REACT-agenten grijpen in door Nesten te vernietigen. Ze staan tegenover een team van Proteans, een dodelijke Archæan-variant die de vorm van REACT Operators aanneemt. De variant probeert de gedragspatronen te kopiëren met alleen maar maximale snelheid en melee-aanvallen. De verdedigers krijgen meer levenspunten, Aruni’s stoot en Oryx’s speciale vaardigheden. Ze hebben geen wapens tot hun beschikking. Aanvallers hebben een standaarduitrusting zonder modificaties en kiezen uit een gelimiteerd aantal Operators. 

Containment introduceert een nieuwe gamemodus, Nest Destruction, waarin spelers strijden om een Nest. Aanvallers krijgen een tweeledige doelstelling: het nest vernietigen en uiteindelijk de ronde te winnen. Verdedigers moeten vertrouwen op hun melee-aanvallen en Oryx’s Ramah Dash om hun tegenstanders te stoppen. De laatste manier om een ronde te winnen is simpel: het gehele vijandelijke team uitschakelen.

Het Containment event introduceert een eigen collectie van 33 unieke items voor diverse operators. De collectie bevat hoofduitrustingen, uniformen en wapenskins. Alle exclusieve, tijdelijke items van de Operators zijn apart verkrijgbaar als bundel in de shop.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...