Counter-Strike 2 is een feit

Na lang de lippen stijf op elkaar te houden, laat Valve nu officieel weten dat Counter-Strike 2 in ontwikkeling is. Lang moeten we trouwens niet wachten om de game te kunnen spelen. De shooter komt deze zomer al uit én vandaag start al een gelimiteerde bètatest. Naast de eerste informatie lost Valve ook enkele videoclips van de game waarin het nieuwe features demonstreert.

Rookgranaten zijn bijvoorbeeld een stuk realistischer. Het gaat om ‘volumetric fog’ waarbij de rook polygonen bevat en zich aanpast naar de omgeving waar het in oplost. Schieten moet ook een stuk accurater zijn dankzij de nieuwe Tick Rate. Wat je ziet, is wat je krijgt volgens Valve. Ook enkele oude bekende mappen keren terug, volledig vernieuwd met betere lichteffecten.

Om deel te nemen aan de bèta is Valve wat selectief. Ze kijken naar de geschiedenis van je Steam-account. Wie niet zo braaf was de afgelopen tijd, maakt dus minder kans om gekozen te worden voor de testversie. Daarnaast krijg je een streepje voor als je recent nog Counter-Strike speelde, maar het is geen sluitende voorwaarde.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...