Data Battlefield 2042 bèta mogelijks gelekt

Als dit gerucht klopt, dan mogen we volgende week aan de slag met de bèta van Battlefield 2042. Oorspronkelijk stond de testversie gepland voor september. Het uitstel van de game, stak ook een stokje voor de komst van de bèta. De Chinese streamingsite Bilibili geeft aan dat de bèta volgende week woensdag, op 6 oktober, start.

Het nieuws werd gedeeld op de livestreampagina van Bilibili. Daar stond een afbeelding van Battlefield 2042 met de releasedatum van de bèta. De directory van de officiële website van de game werd onlangs ook nog aangepast. Dit is mogelijks een teken dat EA binnenkort meer van de shooter gaat tonen.

De advertentie op Bilibili spreekt trouwens ok van een einddatum, namelijk 9 oktober. Twitteraar Tom Henderson haalt terecht aan dat dit misschien eerder de einddatum van het streaming evenement is. Vier dagen voor een bèta lijkt immers wat aan de korte kant.

Op officiële details is het nog even wachten. Momenteel is er nog maar bitter weinig nieuws over Battlefield 2042. DICE is groots begonnen, maar de voorbije maanden is er een duidelijke schaarste aan informatie en nieuwe beelden. Fans zijn hierdoor ook bezorgd over de staat van de game. De bèta is dan ook cruciaal om heel wat spelers over de streep te trekken en de garanderen dat Battlefield 2042 wel degelijk kwalitatief sterk is.

De shooter verschijnt op 19 november voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...