De GXT 498 Forta is dé nieuwe officiële PS5-headset van Trust

Herinner je nog de GXT 488 Forze voor PS4? Dat was de eerste headset met een officiële PlayStation-licentie die in 2020 uitgebracht werd. Trust komt nu met een nieuwe officiële PlayStation-headset, deze keer voor de PS5. De nagelnieuwe GXT 498 Forta is specifiek ontworpen om optimaal te werken met de 3D-audio techniek van de console.

Naast de 50 mm drivers is de headset uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoon. Verder is er een gewatteerde hoofdpand, beweegbare oorschelpen en duurzame zachte over-ear pads die je urenlang gamecomfort bieden. Forta is er eentje voor op de lange termijn en moet dus uren speelplezier bezorgen.

De headset is trouwens niet alleen compatibel met de PS5. Je kan hem zonder problemen aansluiten op je PS4 of pc. De koptelefoon is voorzien van een kabel die ongeveer 1,2 m lang is. Op de oorschelp zelf kan je ook het volume regelen of de microfoon dempen.

De Forta is verkrijgbaar in zwart en wit. Het prijskaartje is net zo duurzaam als de headset zelf: slechts 49,99 euro moet je ervoor neertellen. Om de release te vieren van de headset, kan je er eentje kopen bij Coolblue waar je een GWT 260 Cendor headsetstandaard bij krijgt. Bestel je hem bij bol.com? Dan krijg je een GXT 254 oplaaddock voor je PS5-controllers.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...