Dit is de PS Plus line-up van september

De lekker van de PlayStation Plus line-up heeft het opnieuw bij het rechte eind. In september mag je Overcooked: All You Can Eat!, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds verwachten in de service. De games zijn vanaf volgende dinsdag te downloaden via PS Plus.

Jagen, koken en moorden, klinkt als een moorddiner waar slachtoffers vallen. Hoe dan ook, je kan je in alledrie deze vaardigheden uitleven met PlayStation Plus. Overcooked: All You Can Eat brengt de twee originele games samen in één bundel, samen met alle uitbreidingscontent. De game is alleen gratis voor PS5. Nog geen PS5 in huis? Schaf de game dan aan via je browser.

In Predator: Hunting Grounds ben jij de jager of wordt er op jou gejaagd. In de asymmetrische multiplayer neem je het op tegen de Predator (bekend van Aliens vs Predator). Samen met je squad van vier probeer je een uitdagende missie te voltooien, voor de Predator je vindt.

Tot slot kan je in de huid van de kale huurmoordenaar Agent 47 kruipen. In het tweede deel van de reboot krijg je verschillende missies voorgeschoteld en kan je ook aan de slag met de co-op modus Sniper Assassin.

De games zijn vanaf 4 oktober beschikbaar in PlayStation Plus. Tot die dag heb je tijd om de games van augustus toe te voegen aan je bibliotheek.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...