Dit is de PS5-versie van Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Nog een paar weken en de Final Fantasy 7 Remake Intergrade update is er. Dankzij de patch zullen gamers met een PS5 kunnen genieten van de performance modus. Het is een perfect zoethoudertje aangezien de nieuwe Final Fantasy nog even op zich laat wachten. Om de PS5-versie te demonstreren, krijgen we een nieuwe video te zien van het nieuwe hoofdstuk voor Final Fantasy 7 Remake.

De nieuwe video toont heel wat ongeziene functies. Yuffie slaat stevig raak met haar nieuwe vechtstijl. Haar metgezel Sonon zorgt voor unieke combo-aanvallen. Daarbovenop brengt Integrade ongeziene vijanden en leuke zijmissies. Hoeveel uren je zoet zal zijn met de uitbreiding, valt nog af te wachten.

Wie de PS4-versie van Final Fantasy 7 Remake heeft, kan gratis upgraden naar de PS5-versie. In ruil krijg je een hogere resolutie, een vloeiendere ervaring en grafische verbeteringen. Als je de game via PlayStation Plus kreeg, dan moet je jammer genoeg de upgrade kopen.

Wat je niet krijgt met de upgrade is Yuffie’s hoofdstuk. Dat hoofdstuk is exclusief voor de PS5-versie, maar kan wel aangekocht worden als DLC op PS5. Wie het spel koopt voor PS5, krijgt de uitbreiding automatisch.

De PS5 re-release kan je vanaf 10 juni kopen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...