Dit zijn de PlayStation Plus games van juni

Sony heeft de PlayStation Plus games voor juni bekend gemaakt. Blijkbaar had de Spaanse website het bij het rechte eind. Zowel Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown als Star Wars: Squadrons maken deel uit van de line-up. Verder krijgen PlayStation 5-gamers nog Operation: Tango, een coöperatief spionnenavontuur.

De games zijn vanaf dinsdag 1 juni beschikbaar voor PlayStation Plus-gebruikers. Operation: Tango is weliswaar alleen de PlayStation 5-versie. PS4-gamers kunnen deze wel toevoegen aan hun bibliotheek. Zo kunnen ze de game spelen van zodra ze een PS5 in huis hebben. In Operation: Tango staat teamwork centraal. Je speelt ofwel als hacker of als agent. Beide rollen zijn nodig om als tandem de wereld te redden.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown staat garant voor een stevig potje knokken. Deze iconische franchise van Sega keert terug en is exclusief beschikbaar op PlayStation. Het spel focust zich echt op het e-sport principe: het houden van toernooien staat centraal in deze game. Het spel zal niet alleen in juni, maar ook in juli beschikbaar zijn voor PlayStation Plus-gebruikers. Daarnaast komt het spel ook naar PlayStation Now.

Star Wars: Squadrons brengt de spanning van het vechten in de ruimte naar je scherm. Spelers maken deel uit een avontuur dat zich kort na Return of the Jedi afspeelt. Wie een PlayStation VR in huis heeft, kan een vreugdesprongetje maken: de game is volledig speelbaar in VR.

Reacties
  1. Dit zijn de PlayStation Plus-games voor juli - ButtonStation

    […] games zijn downloadbaar vanaf 6 juli. Vergeet dus niet om voor die datum de vorige Plus-games in huis […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...