Dit zijn de PlayStation Plus-games van november

Tijdens de State of Play werd er al één titel onthuld, maar nu staat het vast welke games je kan verwachten volgende dinsdag. Deze maand is PlayStation Plus iets lijviger dan anders. Sony voegt ook drie nieuwe VR-games toe aan de line-up.

Knockout City is de eerste telg uit de line-up van november. Deze game geïnspireerd op dodgeball is zowel voor PS4 als PS5 beschikbaar. Onze mening over de game kan je trouwens ook lezen op ButtonStation. Wijzelf vinden het spel vermakelijk, maar het kan wel wat extra content gebruiken. Dat is trouwens niet in dovemans oren gevallen: EA voegt geregeld nieuwe items toe aan het spel.

First Class Trouble werd gedemonstreerd tijdens State of Play. De game ontleent heel wat kenmerken het succesvolle Among Us. Er zijn twee deserteurs actief op een space cruiser. Vier goedzakken moeten het schip redden, terwijl de twee Personoids de boel belazeren en andere spelers uitschakelen.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning biedt een dosis RPG-geweld deze maand. Het spel is een creatie van verschillende grote namen, zoals Todd McFarlane en Ken Rolston (van Elders Scroll IV).

Zoals gezegd zijn er ook nog drie VR-titels. The Persistence is de ideale horror-game om je Halloween-avonturen van dit weekend af te ronden. Deze angstaanjagende game kan je trouwens ook zonder VR-headset spelen. Nog niet genoeg geschrokken? Dan is er ook nog The Walking Dead: Saints & Sinners. In deze game ontdek je dit bekende universum vanop de eerste rij. Ja, je hart zal een tandje sneller slaan.

Until You Fall is de hekkensluiter van deze maand. Deze zwaardvechtgame biedt een geheel unieke ervaring voor PlayStation VR.

Alle games zijn beschikbaar vanaf volgende dinsdag. De gewone titels maken tot en met 6 december deel uit van PlayStation Plus. De VR-games blijven wat langer plakken en zijn beschikbaar tot 3 januari.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...