Dit zijn vermoedelijk de PS Plus-games van juni

Het lijkt erop dat de PlayStation Plus-games van juni vroegtijdig bekend zijn. Volgens het lek vormen Star Wars: Squadrons en Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown de line-up. De Spaanse website Areajugones zet zijn geld in op deze games. Eerder hadden ze het al bij het rechte eind: zowel de PS Plus-games voor mei als de DualSense-kleuren hadden ze juist.

In april werd er al gesproken over een Virtua Fighter esports-game. Toen werd het spel per ongeluk op het PlayStation Network geplaatst. Sega zou al een tijd bezig zijn met het spel en de onthulling staat gepland voor 27 mei. Star Wars: Squadrons vormt volgens Areajugones de tweede titel van de line-up. Deze kleinere titel scoorde goed, mede dankzij het thema, de PlayStation VR-ondersteuning en de uitstekende multiplayer.

Een nieuwe Virtua Fighter komt als geroepen. Voor een nieuwe release moeten we terugkeren naar Virtual Fighter 5 Final Showdown dat in 2012 op PS3 en Xbox 360 verscheen.

Reacties
  1. Dit zijn de PlayStation Plus games van juni - ButtonStation

    […] heeft de PlayStation Plus games voor juni bekend gemaakt. Blijkbaar had de Spaanse website het bij het rechte eind. Zowel Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown als Star Wars: Squadrons maken deel uit van de line-up. […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...