Dubbel zoveel spelers op Assassin’s Creed Valhalla

De interesse in het brute Vikingenleven lijkt groot. Assassin’s Creed Valhalla heeft op de releasedag dubbel zoveel spelers ten op zichte van Odyssey. Naar verwachting loopt dit, mede door de introductie van de nieuwe generatie consoles, alleen nog maar op. Ook de immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube overtreffen alle eerdere games van Ubisoft.

“We zijn vereerd door de ontvangst van spelers en enorm trots op wat onze teams bereiken met Assassin’s Creed Valhalla, de game die voortbouwt op het geweldige succes van de eerdere delen in de serie”, aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft. “Het uitbrengen van Assassin’s Creed Valhalla op maar liefst zeven platformen in de context van COVID-19, is een ongekende prestatie van alle meewerkende teams over de wereld. We zijn enthousiast om spelers op Xbox Series X|S en PlayStation 5 te verwelkomen met een game die de kracht van deze nieuwe hardware volledig benut. Dit belooft veel goeds voor deze feestdagen, met Assassin’s Creed Valhalla als een van de meest succesvolle games van dit najaar.”

De succesvolle lancering van Assassin’s Creed Valhalla bevestigt Ubisofts inspanningen om de serie te blijven ontwikkelen in nieuwe richtingen. Sinds Assassin’s Creed Origins zette Ubisoft koers om de Assassin’s Creed-ervaring opnieuw uit te vinden. Allereerst met nieuwe systemen om te vechten en progressie te boeken in Assassin’s Creed Origins, vervolgens door de introductie van keuzes in de verhaalvertelling in Assassin’s Creed Odyssey.

Assassin’s Creed Valhalla bouwt voort op deze vernieuwingen om zo de ultieme Assassin’s Creed-ervaring te bieden voor zowel fans van het eerste uur als nieuwkomers. De game is nu uit op PS4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. PS5 volgt op de releasedag van de console.

Reacties
  1. Assassin’s Creed Valhalla verkoopt als zoete broodjes – ButtonStation

    […] bestverkopende pc-game van Ubisoft ooit. Een grote verrassing is dat niet, wetende dat het spel al dubbel zoveel spelers heeft in vergelijking met Odyssey. Dit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...