Duik in het verleden van de Vikings met Discovery Tour: Viking Age

Ubisoft lanceert vandaag Discovery Tour: Viking Age. Net zoals de vorige Discovery Tours gaat deze educatieve game in op verschillende geschiedkundige aspecten waar de Assassin’s Creed-game zich afspeelt. In Viking Age kom je in aanraking met verschillende tradities uit het Vikingtijdperk. Wie Assassin’s Creed Valhalla heeft, krijgt gratis toegang tot deze ervaring. De Discovery Tour is ook los verkrijgbaar.

Na Ancient Egypt en Ancient Greece duikt Ubisoft samen met historici, archeologen en diverse musea in de geschiedenis van de Vikings. Op een interactieve en aangename manier kan je proeven van het leven in Noorwegen en Engeland tijdens de negende eeuw. Goed om te weten als je dit materiaal tijdens je lessen of een sessie wil inzetten: geweld en tijdsdruk zijn hier niet aan de orde.

De formule van de Discovery Tour is ook licht aangepast. Er zijn wee nieuwe pijlers: ‘geschiedenis door verhalen’ en ‘leren door te doen’. Aan de hand van een kleine verhaallijn met acht opdrachten, krijg je de kans om in de huid te kruipen van een verschillende Vikings en Angelsaksen.

Wie Assassin’s Creed Valhalla speelt, kan met deze ervaring ook 11 exclusieve items vrijspelen. Speel met één van de 24 personages of ontdek hoe Assassin’s Creed Valhalla ontwikkeld werd. De Discovery Tour biedt dus zeker voor elk wat wils.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...