EA blaast nieuw leven in oude reeks

Tijdens de EA Play in juli zal een oude reeks een ware revival kennen. Volgens Jeff Grubb van GamesBeat is EA Motive bezig met de ontwikkeling van een ‘fan-favorite IP’. De onaangekondigde game krijgt een onthulling tijdens het zomerevenement van de uitgever.

VGC en Eurogamer sprongen op het nieuws en bevestigen dat ze ‘gelijkaardige dingen’ gehoord hebben. Grubb suggereert dat het om Dead Space gaat. Hiervan verscheen de laatste game in 2013. De originele ontwikkelaar, Visceral Games, moest de deuren sluiten in 2017 waardoor een vervolg uitgesloten leek.

EA Motive heeft zelf nog niets bekend gemaakt over de toekomstige projecten van de studio. In een blogbericht tipten ze wel naar ‘games die spelers ondersteunen in het creëren, experimenteren, het beleven en delen van hun eigen unieke verhalen’. Dat klinkt voor ons niet echt ‘Dead Space-achtig’, maar dat neemt niet weg dat de studio ook met andere games bezig kan zijn.

Meer nieuws krijgen we ongetwijfeld tijdens de EA Play.

Reacties
  1. Director Assassin's Creed Valhalla ruilt Ubisoft in voor EA Motive - ButtonStation

    […] sinds Star Wars Squadrons bezig is met een nieuw project. Het gerucht doet de ronde dat het om een nieuwe Dead Space gaat. Vermoedelijk leren we in juli de plannen kennen tijdens het EA Play […]

  2. Dead Space remake in ontwikkeling bij EA Motive - ButtonStation

    […] Zoals verwacht heeft het volgende project van EA Motive te maken met Dead Space. De ontwikkelaar werkt aan een remake van de originele game. EA benadrukt dat de remake vanaf de basis opnieuw opgebouwd werd. […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...