Echo komt naar Rainbow Six Extraction

Niet alles draait rond Rainbow Six Siege. Ook Extraction krijgt regelmatig updates. In een nieuw tijdgebonden event neem je het op tegen een onbekende dreiging in de duisternis. Ook Echo maakt haar intrede zodat je dit ongewone fenomeen de baas kan.

Duik je diep genoeg in de map Truth or Consequences? Da kom je oog in oog te staan met het Neoplasmeen type vijand die pulsen uitzendt die alle bewegingen binnen een bepaalde perimeter detecteren. Een beetje zoals een vleermuis die aan echolocatie doet. In elke subzone moet je het Neoplasm verzwakken met een sluipaanval. Word je gedetecteerd? Dan vlucht het Neoplasm naar de volgende subzone. En jawel, die volgende ontmoeting is dan een stuk pittiger.

Echo maakt ook haar intrede in Extraction. Deze operator staat bekend om haar efficiënte manier van informatie verzamelen. Met haar Yokai-drone stuurt ze videobeelden naar haar team en kan ze ook ultrasone golven afvuren. Die desoriënteren elke vijand in de nabijheid.

Tot slot komt er een nieuw staaltje REACT-technologie: de Aura Grenade. Deze speel je vrij door 50 Archæans geruisloos uit te schakelen. Met de granaat kan je vijanden uit hun kot lokken en op afstand tot ontploffing brengen. Sommige type vijanden worden uitgeschakeld, anderen tijdelijk verdoofd.

De update is nu beschikbaar.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...