Een eerste blik op de trofeeën van Ratchet & Clank: Rift Apart

Trophy hunters, dit is jullie moment! Insomniac Games verklapt al enkele details over de trofeeën van Ratchet & Clank: Rift Apart. Op Twitter onthult de ontwikkelaar enkele trofeeën en hoe je ze kan behalen. De vorige Ratchet & Clank staat bekend voor zijn platinum omdat deze vrij doenbaar is om te behalen.

Wie voor het hoogste doel gaat, mikt op de ‘Masters of the Multiverse’-trofee. Als je dit platinumexemplaar wil behalen, moet je alle trofeeën vrijspelen. Twee van die andere trofeeën zijn ‘Fully Stacked’ en ‘UnBEARably Awesome’. Voor die eerste moet je alle wapens kopen, terwijl het tweede exemplaar jou vraagt om alle CraiggerBears te vinden.

Er zijn nog tal van andere trofeeën waar de Insomniac nog details over geeft in de commentaren onder de tweet. Zo is er ook de trofee ‘Glitch, Uh, Finds a Way’ die vereist dat je alle Glitch Challenges voltooit. De tweet met bijhorende reacties kan je hier terugvinden:

Kort geleden loste Insomniac Games al extra details over de wapens en de verschillende planeten uit de game. Binnenkort wordt nog een derde video verwacht. Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni, exclusief voor PS5.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...