Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Ubisoft heeft een uitstel aangekondigd voor Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine. De uitgever maakte het nieuws bekend tijdens een call voor investeerders. Het uitstel komt er door de onverwachte uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt.

Nieuwe releasedata werden niet bekend gemaakt tijdens de meeting. Maar beide projecten zijn minstens tot de eerste helft van het volgende fiscale jaar (dat in april 2021 start) uitgesteld.

Far Cry 6 was oorspronkelijk gepland voor 18 februari voor zowel de huidige als nieuwe consoles. Voor Rainbow Six Quarantine is dit uitstel niet het eerste: al in oktober 2019 werd de game naar voren geschoven zonder specifieke releasedatum.

Reacties
  1. Nieuwe releasedatum Far Cry 6 uitgelekt – ButtonStation

    […] Cry 6 werd uitgesteld door de pandemie. Een nieuwe releasedatum kon Ubisoft nog niet geven tijdens de financiële call van vorige maand. […]

  2. Far Cry 6 onthulling op 28 mei - ButtonStation

    […] voor een release op 18 februari 2021. Eind oktober deelde Ubisoft het nieuws dat het spel werd uitgesteld. Een exacte releasedatum gaf de uitgever niet. De digitale winkel van Microsoft tipte eerder 26 mei […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...