Gaan we naar Bagdad in Assassin’s Creed Rift?

Een nieuw rapport claimt dat de volgende Assassin’s Creed zich afspeelt in Bagdad. De claim komt van Jason Schreier. De journalist van Bloomberg antwoordde op een bericht op Reddit. Een gebruiker stelde dat Ubisoft kiest voor de Azteken in de volgende game. Schreier sprak dat volledig tegen en gaf mee dat de volgende game Assassin’s Creed Rift heet.

Concreet antwoordde Jason het volgende in zijn bericht:

De volgende Assassin’s Creed is Rift en speelt zich af in Bagdad

Ubisoft bevestigt de claim niet, maar het zou niet verrassend zijn. Wie Assassin’s Creed Valhalla speelde, kent ongetwijfeld Basim. Het personage groeide op in Baghdad. Oorspronkelijk zou Assassin’s Creed Rift als een uitbreiding voor Valhalla gestart zijn, maar het groeide uit tot een volwaardige game. Eerder waren er al geruchten dat de volgende game over Basim gaat.

Schreier stopte trouwens niet bij het nieuwtje over Assassin’s Creed Rift:

Na Rift volgt Assassin’s Creed Infinity. Die bevat heel wat verschillende games/ervaringen/biomen/of hoe je het ook wilt noemen. Ik hoorde al over twee van de belangrijkste ‘ervaringen’ en geen van deze gaat over de Azteken.

Wat het exact wordt, krijgen we ongetwijfeld in september te zien. Ubisoft heeft dan een event gepland waarin het de toekomst van de reeks onthuld. Sommigen denken dat het gaat over een remaster van de originele Assassin’s Creed, terwijl deze geruchten eerder richting een nieuwe game wijzen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...