God of War is Sony’s beste release op Steam

In amper 24 uur kon God of War al enkele cijfers doen sneuvelen op Steam. De populaire winkel op pc geeft aan dat er al meer dan 70.000 spelers zijn. Om een idee te geven: bij Horizon Zero Dawn lag dat cijfer op 56.557 spelers. Days Gone moest het stellen met 27.450 spelers. Een mooie start dus voor de voormalige PlayStation Exclusive.

PlayStation is trouwens nog niet uitgezongen op Steam. Binnenkort komt ook nog de release van Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Vermoedelijk kan deze ook heel wat spelers bekoren. De vertaalslag van God of War naar pc is trouwens ook goed uitgevoerd. Heel wat gamers uiten zich heel tevreden over zowel de controls als de grafische opties die ze hebben om de game zo goed mogelijk te laten werken op hun eigen pc.

Of het succes zich vertaalt naar een snelle release van God of War Ragnarok voor pc? Daar wil Cory Barlog nog niet echt iets over kwijt. Eerder gaf hij aan dat ze één game per keer bekijken. Dat is volgens de studio ook het beste. Het geeft de vrijheid om feedback te integreren in een volgende release. De beslissing of en wanneer Ragnarok naar pc komt, die ligt volgens Barlog volledig bij Sony.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...