Gran Turismo 7 krijgt slechte punten door serverproblemen

Het zijn donkere tijden voor racefanaten die graag een ritje maken in Gran Turismo 7. Sinds gisteren zijn de servers van de game volledig offline. We zijn ondertussen 24 uur later en de problemen blijven aanhouden. Op diverse sociale media, zoals Twitter, uiten fans hun ongenoegen. Maar daar stopt het niet: ook op beoordelingssite Metacritic krijgt de racegame slechte punten.

Momenteel is de gebruikersscore al gedaald naar een schamele 4.1 op Metacritic en de daling lijkt zich nog verder te zetten. De serverproblemen zijn trouwens niet het enige waarover fans klagen. Ook de microtransacties die nu deel vormen van de racegame, zorgt voor frustraties.

Die microtransacties zijn trouwens niet alleen voor fans een doorn in het oog. Algemeen kreeg het spel heel wat kritiek over de onnodige toevoeging van deze extra’s terwijl het spel op zichzelf al genoeg kost.

Wanneer de serverproblemen of het puntje van kritiek weggewerkt worden, is voorlopig onbekend. Sony en Polyphony Digital reageerden nog niet op de negatieve vibe rond Gran Turismo 7.

Reacties
  1. Spelers Gran Turismo 7 krijgen een miljoen gratis credits - ButtonStation

    […] Turismo 7 kent een hobbelige start. De lancering is al wekenlang overschaduwt door de komst van microtransacties en verschillende […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...