Grand Theft Auto V en Online komen in maart naar PS5 en Xbox Series X/S

De ‘next-gen’ versie van Grand Theft Auto V en GTA: Online heeft eindelijk een releasedatum beet. De verbeterde versie van de game en het online gedeelte komen op 15 maart naar zowel PS5 als Xbox Series X/S. Oorspronkelijk kondigde Rockstar Games de komst aan tijdens het PlayStation 5-evenement in 2020.

De nieuwe versie wordt voorzien van verschillende grafische modes die een 4K-resolutie en maximaal 60 frames per seconde ondersteunen. De textures en draw distance wordt ook opgeschroefd, samen met ondersteuning voor ray-tracing en HDR. Ook de laadtijden zouden aanzienlijk sneller moeten zijn. Voor de PS5 komt er ook ondersteuning voor 3D-audio en haptische feedback.

PS4- en Xbox One-gamers kunnen hun opslagbestanden probleemloos overzetten naar deze nieuwe versie van de game. Ook hun online vooruitgang wordt meegenomen op de dag van release. Wie alleen wat online plezier wil beleven in Los Santos, kan alleen GTA Online aanschaffen. Tijdens de eerste drie maanden is deze versie gratis beschikbaar voor PS5-spelers.

Meer nieuws over de PS5- en Xbox Series X/S-versie van Grand Theft Auto V/Online kan je lezen op de officiële blog van Rockstar Games.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...