GRID Legends tilt motorsportgames naar een hoger niveau

Codemasters timmert druk aan GRID Legends. Met deze game wil de ontwikkelaar de motorsportactie herdefiniëren. Het gaat verder dan de klassieke racesimulator: je krijgt een avontuurlijk verhaal waarin de racepiloot centraal staat. Je beleeft dus niet alleen de actie op, maar ook naast het circuit.

GRID Legends krijgt een verbeterde versie van de iconische racebesturing waar de serie om bekend staat. Je krijgt zowel traditionele racetracks als stratencircuits voorgeschoteld. Daarnaast is er ook nog een race creator. In deze creatiemodus kan je verschillende soorten voertuigen mixen en laten racen op alle circuits.

Het verhaal van deze nieuwe GRID focust zich op het wereldkampioenschap. Het beruchte team Ravenwest Motorsport aast op de overwinning. Ncuti Gatwa, bekend van de serie Sex Education, vertolkt ook een rol.

In totaal zullen er 130 routers in Grid Legends zitten. Hiertoe behoren zowel bestaande tracks als Brands Hatch en Indianapolis, alsook iconische stratencircuits zoals die van San Francisco en Parijs.

GRID Legens verschijnt in 2022 voor Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...