GTA: The Trilogy komt al op 11 november uit

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is zonder twijfel het slechts bewaarde geheim van Rockstar Games. Desondanks steekt de uitgever nu vaart achter de promocampagne voor deze speciale uitvoering. Na de bevestiging van het bestaan, geeft Rockstar Games nu prijs dat de game op 11 november digitaal verschijnt. Wie een fysiek exemplaar wilt, moet wachten tot 7 december.

Concreet kan je deze definitieve versie van de klassiekers GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas verwachten op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc. De games keren terug in een opgepoetst jasje. Zo is de besturing geüpdatet naar die van Grand Theft Auto V. Daarnaast zijn er ook visuele verbeteringen, zoals een boost in resolutie en betere texturen. Rockstar benadrukt wel dat ze trouw blijven aan de visuele stijl van de game.

Leuk detail: wie PlayStation Now heeft, kan op 7 december zonder meerkost aan de slag met de verzameleditie van de games. Verder kan je nu al enkele verrassingen vrijspelen in GTA Online.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...