Hier is de eerste trailer voor de Uncharted-film

De officiële film van Uncharted zal dan toch het levenslicht zien. Na eerst wat gelekte beelden, heeft Sony nu een eerste trailer online gezet. Sommige beelden lijken herkenbaar uit de games, maar in sé gaat het hier niet om een verfilming van de spellen. Het verhaal gaat over hoe de band tussen Sully en Nathan Drake gegroeid is. Daarnaast krijgen we ook te zien hoe Drake een echte schattenjager geworden is.

De cast is niet van de minste: Tom Holland vertolkt Nathan Drake en Mark Wahlberg kruipt in de huid van Sully. Tati Gabrielle (van The 100) en Sophia Ali (van The Wilds en Grey’s Anatomy) vormen het vrouwelijke tegengewicht. De productie van de Uncharted-film liep trouwens niet van een leien dakje. Er zijn heel wat regisseurs de revue gepasseerd, meer dan we op ons hand kunnen tellen, en het verhaal werd ook herschreven.

Het uiteindelijke resultaat kan je vanaf februari in de bioscoop ontdekken. Niet toevallig verschijnt ‘in het voorjaar van 2022’ de verzameleditie Uncharted: Legacy of Thieves voor PS5 en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...