Hitman Year 2 brengt nieuwe modus en VR-ondersteuning

Het tweede jaar van Hitman III ziet er goed uit. IO Interactive kondigt de nieuwe modus Freelancer aan. Daarnaast komen er ook visuele verbeteringen zoals verbeterde reflecties en schaduwen via ray-tracing. PC-gamers zullen op 20 januari ook alle games van de trilogie in VR kunnen spelen.

20 januari vormt trouwens een speciale dag voor de tweede jaargang. De volledige trilogie komt dan naar Xbox Game Pass voor zowel pc als Xbox. Daarnaast kunnen pc-gamers het spel eindelijk via Steam kopen.

Zoek je naar wat nieuwe content? Dan kan je de modus Elusive Target Arcade spelen. Hierbij moet je verschillende Elusive Targets uitschakelen zonder te falen om exclusieve beloningen vrij te spelen. Leg je het loodje? Dan moet je een dag wachten om opnieuw te proberen.

Daarnaast staat de Freelancer modus op de planning. Agent 47 krijgt een aanpasbaar safehouse om verschillende missies op diverse locaties te accepteren. De huurmoordenaar moet eerst enkele onderdanen uitschakelen vooraleer hij oog-in-oog staat met hun leider. Je hebt slechts beperkte info over hun identiteit. Sommige personages zullen zich ook verbergen en jou proberen aanvallen zodat ze het doelwit kunnen waarschuwen.

Er komt ook een nieuwe omgeving naar Hitman III. Deze draagt de codenaam Rocky. Meer dan een afbeelding van een hangbrug over een klif is er nog niet.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...