Hogwarts Legacy state of play incoming!

Fans van zowel open world games als van Harry Potter: noteer donderdag 17 maart in jullie agenda. Sony trakteert ons die dag op maar liefst 14 minuten gameplay van Hogwarts Legacy.

Het is een tijdje geleden dat we nog iets nieuws te zien kregen van deze groots opgezette game. Na de vele geruchten rond het bestaan van dit spel, werd in september vorig jaar de eerste trailer getoond. Toen sprak Warner Bros. nog van een release in 2021. Toch werd het daarna erg stil rond dit project, vermoedelijk door vertragingen bij de ontwikkeling en omwille van enkele beruchte uitingen van bedenker J.K. Rowling tegenover transgenders. Maar hé, we kunnen nu allemaal opgelucht adem halen en komen donderdag meer te weten over Hogwarts Legacy. We hopen alleszins op een releasedatum!

In Hogwarts Legacy kruip je in de huid van een student aan de wereldberoemde school voor hekserij en toverkunst. Je zal echter zelf in handen hebben welk nalatenschap je verkiest. Blijf je aan de goede zijde, of zal je het kwaad vervoegen met je krachten? Benieuwd wat we te zien zullen krijgen!

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...