In september onthult Ubisoft de toekomst van Assassin’s Creed

  • ButtonStation
  • Hot
  • In september onthult Ubisoft de toekomst van Assassin’s Creed

Vandaag is het startschot voor de festiviteiten waarmee Ubisoft 15 jaar Assassin’s Creed viert. Er staan heel wat verschillende zaken op de planning. De meest opmerkelijke zijn gratis content voor Assassin’s Creed Valhalla en een gratis weekend voor Origins. Nog een leuk weetje is dat Ubisoft aftelt naar september. In die maand vertelt de uitgever iets meer over de toekomst van de reeks.

Voor Assassin’s Creed Valhalla staat er nog extra gratis content gepland. Een nieuwe rogue-lite modus met de naam ‘The Forgotten Saga’ komt deze zomer naar de game. Hierin ga je terug naar de regio Niflheim en neem je het op tegen allerhande vijanden. Aan het einde van het jaar volgt er ook nog een gratis hoofdstuk die een conclusie brengt aan het verhaal van Eivor.

Origins kan je trouwens nu aan 60 frames per seconde spelen op Xbox Series X/S en PS5. De game kan je gratis uittesten tussen 16 en 20 juni.

Tot slot viert Ubisoft het vijftienjarige bestaan van de reeks met een speciale website. Op Assassin’s Creed 15 kan je vragen beantwoorden en prijzen winnen. Daarnaast komen er ook extraatjes naar de game voor alle fans, waaronder een Marine Pack en Origin-tattoos in Valhalla.

Het ultieme momentum staat gepland in september 2022. Dan houdt Ubisoft een speciaal evenement waar het de toekomst van de reeks onthuld. Vermoedelijk krijgen we dan de nieuwe titel van de reeks te zien. Sommige wilde gokken gaan naar een game gebaseerd op Basim. Anderen menen dat het om een remake van de originele Assassin’s Creed gaat.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...