Insomniac Games pakt uit met Spider-Man 2

We hadden het niet verwacht, maar Insomniac Games weet opnieuw te verbazen tijdens een PlayStation Showcase. Zelfs na een druk jaar met Marvel’s Spider-Man Miles Morales en Ratchet and Clank Rift Apart, schudt de ontwikkelaar alweer twee nieuwe projecten uit zijn mouw. Eentje ervan is Spider-Man 2.

In Spider-Man 2 wordt het verhaal van zowel Miles Morales als Peter Parker verder gezet. Het solo-avontuur is in ontwikkeling voor PS5 en moet in 2023 verschijnen. Door de PS4 los te laten, kan de ontwikkelaar zich volledig toespitsen op de extra capaciteiten van de PS5. Het verhaal van Spider-Man 2 wordt trouwens geen cliché superheldenverhaal. Ze willen een menselijk en vooral meeslepend verhaal neerzetten over de mensen achter het masker.

Het team dat vooral bezig was met de originele Marvel’s Spider-Man werkt aan deze volwaardige sequel. De trailer die ze vandaag tonen is slechts het tipje van de ijsberg waarin ze enkele nieuwe outfits en vaardigheden tonen. Ook de nieuwe slechterik werd uit de doeken gedaan: Venom. Tony Todd (bekend van Candyman fame) zal het stemmenwerk verzorgen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...