It’s a me… Chris Pratt

De eerste trailer van de Super Mario-film onthulde onmiddellijk al een ongelukkig feit: de stem van Mario is niet die van zijn originele stemacteur. In plaats van Charles Martinet is het Chris Pratt die de rol opneemt van Nintendo’s mascotte.

De Super Mario Bros. film werd in 2018 aangekondigd als een samenwerking tussen Nintendo en Universal Pictures. In overleg werd Chris Pratt gekozen voor de hoofdrol, samen met Jack Black voor Bowser en Anya Taylor-Joy als Princess Peach. Niet iedereen is blij met de keuze.

Hoewel Chris Pratt een bekende kop is, heerst er ongenoegen bij de fans. Dat ongenoegen wordt nog extra kracht bijgezet door Tara Strong. De actrice die bekend is voor haar stemwerk als Harley Quinn en Timmy Turner van Fairly Old Parents uitte haar teleurstelling op Twitter. ‘Het zou Charles moeten zijn’, zo simpel luidt de krachtige boodschap. Ze vindt het erg hoe de originele stemacteur na twintig jaar zo langs de kant gezet wordt. Charles zorgde immers voor de kenmerkende ‘It’s a me, Mario!’ en hielp zonder twijfel met de gigaverkoop van de reeks.

Strong krijgt echter niet van iedereen gelijk. Terecht halen Twitteraars aan dat Charles Martinet de zal zelf afwees. Zo zou het stemmenwerk voor een volledige film te zwaar zijn voor hem. Strong gaf aan dat die claim volledig onjuist is.

Hoe het ook zij, oordeel vooral zelf over het stemmenwerk van Chris.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...