Just Dance 2021 krijgt nieuw K3-nummer

Ubisoft kondigt een exclusieve samenwerking aan met Studio 100 voor de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’. De gelijknamige titelsong zal in Just Dance 2021 aanwezig zijn en laat spelers toe om zich nog voor de release van de film volledig uit te leven op het nummer.

Na het succes van ‘10.000 luchtballonnen’ van K3 als dansbare track in Just Dance 2020 zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang van lokale content. We zijn dan ook verheugd om een nieuwe samenwerking te mogen aankondigen met K3. Deze keer rond de soundtrack van hun nieuwe film ‘Dans van de Farao’ die op 16 december uitkomt. Nog voor release van de film zullen de fans van K3 en Just Dance kunnen meedansen op de choreo van de soundtrack – Xander Valkiers, Marketing Manager bij Ubisoft België

Het nieuwe K3-liedje ‘Dans van de Farao’ is vanaf 12 november 2020, de releasedatum van Just Dance 2021, gratis speelbaar voor iedereen die de game bezit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Naast dit nummer introduceert de game meer dan 40 nieuwe toptracks, waaronder ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello, ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa en ‘Blinding Lights’ van The Weeknd.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...