Kijk mee naar Ubisoft Forward

De recente livestream van Far Cry 6 is niet het enige nieuws dat Ubisoft wil delen. De uitgever plant een nieuwe Ubisoft Forward op 12 juni. In de show krijgen we nieuwe games te zien, samen met updates over bestaande titels. De 20 uur start een heuse pre-show als opwarmertje en om 21 uur start de eigenlijke show.

Ubisoft Forward maakt onderdeel uit van de digitale E3. Tijdens de pre-show staan er updates gepland rond games als For Honor, Trackmania, The Crew 2, Watch Dogs Legion en andere titels. De hoofdshow die om 21 uur start toont gameplaybeelden van de volgende Rainbow Six die voorheen bekend stond als Rainbow Six Quarantine. Het spel focust zich op een gloednieuwe coup-ervaring. Daarnaast krijgen we nog meer te zien van Far Cry 6, updates voor Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six Siege en enkele nieuwigheden rond de Apple TV+ reeks Mythic Quest en de film Werewolves Within.

Na de hoofdschow volgt er om 22 uur nog een community briefing voor de Rainbow Six Siege community. De ontwikkelaars van de game gaan in gesprek en delen het laatste nieuws over de nieuwe Operator en Operation North Star.

Ubisoft Forward is te zien via de website van Ubisoft, hun YouTube-kanaal of via Twitch.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...