Krijg een bioscoopervaring met de draagbare projector MoGo 2

XGIMI start met een nieuwe serie projectoren die ideaal zijn om een bioscoopervaring overal neer te zetten. Specifiek gaat het over de MoGo 2-serie die bestaat uit de MoGo 2 en de MoGo 2 Pro. Leuk om te weten: het gaat om twee draagbare projectoren waardoor je ze snel en makkelijk mee kan nemen. Verder verbetert deze tweede reeks de lichtsterkte, kleurweergave en audio-output.

Volgende specificaties geeft XGIMI mee over het Pro-toestel:

MoGo 2 Pro

  • Beschikbaar voor voorverkoop op XGIMI.com en Amazon vanaf 30 maart 
  • Pre-sale prijs 599 EUR
  • Innovatie qua helderheid, kleurechtheid, geluid en automatische keystone-correctie, scherpstelling en oogbescherming
  • FullHD projector met een lichtopbrengst van 400 ISO-lumen
  • Scherm tot 200 inch
  • Zeer compact met een hoogte van 17 centimeter en een gewicht van nog geen kilo
  • Eerste XGIMI projector die op te laden is met Powerbank 
  • Nieuwste Android TVTM 11.0-interface
  • Winnaar German Design Award in de categorie Excellent Product Design voor entertainment

Cinematic Brightness 

De MoGo 2-serie beschikt over een zelfontwikkelde lichtmotor die lenzen met hoge transmissie coating gebruikt om lichtverlies te beperken en een helder en scherp beeld te produceren met een indrukwekkende lichtkracht tot wel 400 ISO-lumen. Met resoluties van 1080p (voor de MoGo 2 Pro) en 720p (voor de MoGo 2) zijn de beelden die deze projectoren creëren scherp en gedetailleerd.

Cinematic Colours

De serie biedt een kleurweergave met een bereik tot 90% van het DCI-P3-kleurengamma en de veel in Hollywood gebruikte D65-norm voor kleurtemperatuur, wat zorgt voor een visueel realistische ervaring.

Cinematic Sound

De MoGo 2-serie levert ook een meeslepende audio-ervaring dankzij de krachtige geluidsweergave van twee luidsprekerunits van 8W. Het dubbelzijdige ontwerp resulteert in een meer driedimensionale en intense audio-ervaring. Zo is er minder verlies in de hoge frequenties en een breder en gelijkmatiger geluidsveld. De behuizing is voorzien van een transparant venster aan de achterkant zodat de structuur van het membraan en de geluidsbeweging in de luidspreker duidelijk te zien is. Gebruikers kunnen genieten van uitstekende geluidsprestaties, zelfs op korte afstand en vanuit elke hoek. De vier verschillende geluidsmodi, Film-, Sport-, Muziek- en Nieuwsmodus, zorgen ervoor dat de projectoren voldoen aan verschillende gebruikersbehoeften.

ISA 1.0 en 2.0 (Intelligent Screen Adaptation) 

De MoGo 2 wordt geleverd met ISA 1.0 met automatische keystone-correctie en automatische scherpstelling. Binnen enkele seconden geeft de projector geautomatiseerde scherpte en uitgelijnd beeld. 

De MoGo 2 Pro beschikt als eerste XGIMI-projector over de nieuwe versie, de ISA 2.0-technologie. Dit betekent als toevoeging op de ISA 1.0 dat de keystone van deze projector binnen enkele seconden zeer nauwkeurig, snel en zelfs helemaal zonder onderbreking corrigeert en focust. Ook de intelligente oogbescherming is toegevoegd. De lichtbron van de projector dimt zodra er iemand in de buurt van de projector komt, om de ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Draagbaar

Deze compacte en lichtgewicht projectoren passen gemakkelijk in een rugzak, zodat ze overal mee naartoe genomen kunnen worden. De MoGo 2 serie is de eerste projector van XGIMI die opladen via een powerbank ondersteunt, zodat gebruikers onderweg hun eigen adapter en powerbank kunnen gebruiken om de projector van stroom te voorzien. Volgens Tex Yang, Vice President van XGIMI Global Business, is de MoGo 2-serie ontworpen om hoogwaardige projectoren toegankelijk te maken voor iedereen. “Onze meest gebruiksvriendelijke projector biedt een grenzeloos plezierige ervaring, zowel binnen als buiten, en is specifiek ontworpen om gemakkelijk te gebruiken in elke leefomgeving”, aldus Yang.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...