Krijgt The Last of Us: Part II een battle royale modus?

De kans bestaat dat Naughty Dog druk bezig is met een battle royale modus voor The Last of Us. Content creator Speclizer ontdekte verschillende multiplayer assets in The Last of Us: Part II. Het gaat om verschillende assets die duidelijk niet aan bod komen in het soloverhaal.

De meest veelzeggende ontdekking is de kaart die de Speclizer vond. Deze lijkt inderdaad afgestemd te zijn op een multiplayer modus. Verder vond hij nog andere zaken zoals een luistertoestel, een halsband, een draagbare tv en verschillende rugzakken en beschermitems.

Het lijkt erop dat Adler Park, Camallito en Port of Camallito gemixt werden tot een grote wereld. Heel wat spelers konden aan de slag in deze wereld. In eerdere beelden werden ook een kompas en een spelersaantal getoond. Dat zijn twee elementen die typerend zijn voor battle royales.

In september 2019 werd nog aangegeven door Naughty Dog dat er geen multiplayer voorzien werd voor het tweede deel. Toch werkte de ontwikkelaar aan ‘iets dat deze leegte vult’. Wanneer en waar de ‘nieuwe Factions’ het levenslicht ziet, bleef onbeantwoord.

Reacties
  1. Naughty Dog zoekt naar ontwikkelaars voor multiplayergame - ButtonStation

    […] In het verleden werd al gehint naar de multiplayergame in andere vacatures. Nu windt Naughty Dog er geen doekjes meer om: er staan 12 vacatures open voor het mysterieuze project. Volgens verschillende insiders gaat het om een multiplayer spin-off van The Last of Us: Part II. Onlangs ontdekte een pientere gamers nog assets die wijzen op een battle royale game. […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...