Laatste seizoen van Rainbow Six Siege is nu live

High Calibre is het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six in 2021. De meest opmerkelijke toevoegingen zijn de Ierse operator Thorn en een herwerking van de map Outback. Daarnaast zijn er exotische wapenskins, nieuwe teamkleuren en enkele kleinere updates. Moest je nog vrienden hebben die Rainbow Six Siege nog geen kans gaven, dan moet je ze aan het gamen zetten tussen 2 en 6 december. Dan is de game gratis speelbaar.

De nieuwe operator Thorn is een verdediger. De uitrusting bestaat uit Razorbloom Shells, een complex gadget dat ontploft als er vijanden in de buurt zijn. Als een vijand niet op tijd wegvlucht van de ontploffende Razorbloom Shells, dan loopt die aanzienlijke schade op. Thorn heeft een gemiddeld pantserniveau en snelheid. Voor het primaire wapen is de operator uitgerust met een UZK50Gi of de M870. Secundair kan je een 1911 TACOPS of de C75-AUTO meenemen in je uitrusting.

Het herwerkte Outback heeft vooral aanpassingen gekregen om de map beter uit te balanceren. Concreet paste het team het volgende aan:

  • Veranderingen aan het hoofdgebouw en de omgeving om aanvallers meer strategische opties te geven
  • Nieuwe zachte muren aan de buitenkant van het gebouw
  • Veranderingen aan bepaalde gebieden om beter zicht en balans te creëren

De update en het nieuwe seizoen zijn nu beschikbaar.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...