Mario + Rabbids: Sparks of Hope krijgt DLC en demo

Altijd al Mario + Rabbids Sparks of Hope gratis willen uitproberen? Dat kan vandaag via de Nintendo eShop Demo! In deze demo krijg je de kans om de hele proloog van de game en een deel van de eerste planeet te ontdekken. Gedurende de demo verkennen je Beacon Beach, speel je geheimen vrij en vechten je tegen Darkmess-vijanden.

Naast de demo verschijnt ook The Tower of Doooom, de eerste DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. Heb je de Season Pass? Dan kan je deze nu al downloaden. In deze DLC betreden Mario, Rabbid Peach en hun vrienden een mysterieuze toren en ontmoeten ze de eigenaardige Madame Bwahstrella. Ze heeft hen nodig om Cursa’s minions in bedwang te houden, de toren te beklimmen en hun oude vriend Spawny te bevrijden.

In deze gloednieuwe gamemodus strijd je door gevechten om de top van de Toren te bereiken. Met 4 Heroes en Sparks die willekeurig worden gekozen uit het volledige rooster van de hoofdgame, bouw je jouw team op tijdens deze expeditie. Stategisch plannen en flexible je tactiek aanpassen zijn een must als je wilt zegevieren.

In The Tower of Doom is het einde nog maar het begin. Slaag je erin om de toren te voltooien? Dan ontgrendel je nieuwe expedities met een sterke herspeelwaarde, toenemende moeilijkheidsgraad en nieuwe cosmetische beloningen. Deze gamemodus is gemaakt voor zowel nieuwkomers als tactische liefhebbers en mengt de tactische gameplay van de hoofdgame met een extra laag strategie.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...